Suntem doar la un pas de Necazul Cel Mare?


In anul 2011 am avut parte de semne in soare, luna si stele, razboaie si  zvonuri de razboaie. Cutremure de pămant în diferite locuri, inundaţii, ciumă, foamete si  tsunami. Tornade monstruoase in locuri unde nu s-au vazut  niciodata inainte. Adversitati intre natiuni, tulburari civile care s-au  raspandit cu repeziciune la  scara globala. Cresterea brusca  si chiar recorduri de  catastrofe naturale. Animale care mor in masa in toata lumea,  zile scurtate, tulburente cosmice si altele. Toate acestea lasa oamenii de stiinta  intr-o „negura deasa” .

Defapt acestea sunt cateva din evenimentele descrise in Evangheliile lui Matei si Luca ca si inceputul durerilor, care progresiv se indreapta spre ceea ce se numeste Necazul Cel Mare, perioada despre care se vorbeste in cartea lui Daniel si Apocalipsa.  Suntem doar la un  pas de aceea perioada?

Un comentariu

Din categoria Semnele Sfarsitului

Un răspuns la „Suntem doar la un pas de Necazul Cel Mare?

  1. veronel

    Bine nu o sa fie se simte ceva rau in atmosfera dupa toate ev. din 2011 ne asteptam la ceva rau,dar numai dumnezeu stie ce si cand o sa fie sa anrait lumea rau trebuie o slectie naturala .Dumnezeu sa ne ierte si sa ne apere de toate relele ce va sa vina.Doamne ajuta pentru toata lumea !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s