„Sodoma si Gomora” printre noi!


„Biserica „Prezbiteraniana  din America, daca o putem numi biserica, a ordinat oficial primul pastor homosexual. Sodoma si Gomora se extinde si in Statele Unite. Oamenii acestia chiar nu citesc Biblia? Este incredibil cum acesti oameni se numesc crestini si lucratori in Biserica lui Dumnezeu. Iata ce scrie in Cuvantul lui Dumnezeu la Romani 1 : ” 18.Mania lui Dumnezeu se descopera din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor care inabusa adevarul in nelegiuirea lor.

19. Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu le este descoperit in ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu.

20. In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot dezvinovati;

21. fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multumit; ci s-au dedat la gandiri desarte, si inima lor fara pricepere s-a intunecat.

22. S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;

23. si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si taratoare.

24. De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;

25. caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.

26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;

27. tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.

28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.

29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori,

30. barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,

31. fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila.

32. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.”

Suntem foarte aproape de venirea Domnului Isus!

Vizionati mai jos interviul cu Scott Anderson inainte de ordinare.

Interviul de la CNN dupa ordinare

2 comentarii

Din categoria Decadere spirituala, Stare de pacat

2 răspunsuri la „„Sodoma si Gomora” printre noi!

 1. gigi

  Prietene dar tu la ce te-ai asteptat din partea unor secte? Care pe baza aceleiasi biblii s-au impartit in mii si mii ? (pt ca ele merg sola scriptura) Nu este cat se poate de clar ca au apucat o cale gresita ?

  Nu vedeti ca Ortodoxia una a fost si e si va fi, precum s-a zis “portile iadului nu o vor birui!”. Iar toate sectele care dupa reforma s-au repozitionat spunand ca cred doar in biblie, au ajuns ca pe baza aceleiasi biblii sa aiba mii si mii de crezuri si dogme diferite !

  Inca nu ai vazut tot ce se putea vedea, o sa vezi anomalii si mai mari decat pastori homosexuali…la ce te asetepti de la niste lupi imbracati in piele de oameni?

  Cerceteaza si Ortodoxia prietene sincer, si apoi ia tot sincer singur o decizie. Nu o citi pe internet, sfatul meu este sa faci un pelerinaj la cateva manastiri din romania, sa vorbesti cu monahii, sa ii intrebi toate cele pe care tu le consideri ca nu sunt ok la Ortodoxie si ei te vor lamurii.

  Iata pentru ca ti-am zis, la sfarsitul veacurilor nu vei mai putea spune ca nu ai stiut, acum porti responsabilitatea ca ai stiut si nu ai facut.

 2. marcel dogar

  gigi,

  poate n-ar strica să „cercetezi” puţin doar despre „marea schismă” (nu vreau să pomenesc alte detalii, sau să intru în discuţie despre manifestări „sectante” care au dăinuit de la apostoli până azi…, sau despre alte sciziuni în cadrul bisericii ortodoxe).

  Vei rămâne uimit să vezi că biserica ortodoxă „dăinuieşte” doar din 1054, deci aluat fiinţă la mai mult de 1000 de ani după moartea Mântuitorului, cel care a pus bazele BISERICII pe care „porţile iadului nu o vor birui” (de fapt este vorba de „porţile Locuinţei morţilor”).

  Acest citat nu vorbeşte nicidecum despre ortodoxie, cum spui, ci despre biserică (citeşte Matei 16,18)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s