Pastorul Bisericii Philadelphia din Melbourne Australia, Gabi Pal nu mai candideaza pentru un nou mandat si se pune la dispozitia lui Dumnezeu


Duminica 23 Octombrie 2011Dupa aproape 10 ani de pastoratie in Australia, la Biserica Philadelphia Melbourne, a sosit vremea unei pauze! Am decis cu vreo 6 luni in urma sa nu mai candidez pentru un nou mandat la alegerile din 30 octombrie si am comunicat bisericii aceasta decizia acum vreo 2 luni! Inchidem astfel un capitol frumos dar greu din viata noastra, un capitol cu multe satisfactii dar si cu dezamagiri, cu multa munca dar si cu mult stress! Dincolo insa de toate acestea, privim inapoi cu multumire si recunostinta, pentru privilegiul pe care ni l-a dat Domnul ca pentru o vreme, sa-l slujim pe El, Biserica Lui si comunitatea romana din Melbourne! Dumnezeu care ne-a chemat la aceasta lucrare, ne-a si echipat pentru ea, ne-a si intarit de-a lungul ei, ne-a si mangaiat prin greutatile slujbei, si dincolo de toate ne-a si aparat si justificat in fata rautatii si calomniilor la care am fost expusi de-a lungul slujirii!Incheiem un capitol si inca nu stim nici titlul si nici continutul capitolului urmator, insa il cunoastem pe autorul cartii/ destinului nostru, asa ca ne-am linistit inima stiind ca El are deja pregatit ceva si la vremea potrivita ne va arata si indruma acolo unde trebuie si cand trebuie!Multumim tuturor pentru suportul vostru in toti acesti ani!Domnul sa va binecuvanteze!

5 comentarii

Din categoria Pastoratie

5 răspunsuri la „Pastorul Bisericii Philadelphia din Melbourne Australia, Gabi Pal nu mai candideaza pentru un nou mandat si se pune la dispozitia lui Dumnezeu

 1. marcel dogar

  Nu prea înţeleg partea a doua a titlului…
  Adică să înţeleg că până acum nu s-a pus la dispoziţia Domnului…? sau dacă ar mai fi candidat tot nu ar fi făcut-o??

 2. Gabi

  Dorin,
  Salutari din Melbourne!
  Se pare ca deja „stirea” a fost preluata si distorsionata de newslink si publicata apoi pe Strajerul!
  Unde dai si unde crapa! Vestea de pe Strajerul este ca sunt baptist, ca am fost obligat sa-mi dau demisia (ceea ce este absolut fals) si ca deja ar fi o lupta intre anumite persoane (niciuna din cele enumerate nu este membra a bisericii si prin urmare nu este eligibila)! Curata, pardon …murdara dezinformare!!! Dar deja sunt obisnuit…in acesti ani de pastoratie am vazut si am fost tinta unor manipulari si dezinformari si mai grosolane!
  Domnul sa te binecuvanteze!
  Gabi

  • Imi pare rau sa aud asta. Nu ma mai mir, pentru ca aceste doua forumuri pe care le-ai pomenit nu mai sunt surse veridice si corecte. Si mie mi-au publicat niste articole sau parti de articole inserate in niste posturi care erau niste calomnii si dezinformari in legatura cu pastorul Florin Cimpean de la Chicago. Cu astfel de oameni lucreaza numai rugaciunea si postul. Ai mila doamne!

 3. Frate Marcel, din pacate sunt pastori care in astfel de situatii nu se pun la dispozitia lui Dumnezeu. Unii isi cauta „proptele” electorale” , altii apeleaza la orice metoda pentru a ramane in functie(nu-i spun slujire pentru ca nu prea se practica) . Nu e cazul lui Gabi Pal pentru ca este un om care se pune la dispozitia lui Dumnezeu intodeauna indiferent de circumstante. Il cunosc bine. Este un model in pastoratie pe care eu il admir. Mi-e dor sa vad oameni ca el care sa pastoreasca cu adevarat si care sa nu puna interesele personale si de familie mai presus decat interesele Imparatiei lui Dumnezeu.

 4. marcel dogar

  Înţeleg… Probabil nu este cea mai reuşită formulare.
  Ar fi fost mai corect să spui „Pastorul Bisericii Philadelphia din Melbourne Australia, Gabi Pal, nu mai candideaza pentru un nou mandat, dar se pune (sau, şi mai bine, rămâne în continuare) la dispozitia lui Dumnezeu”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s