Precizare importanta despre articolele mele deturnate de „pirati”


Am sezizat si am fost sesizat de prieteni si cunoscuti, mai ales in ultima vreme,  ca unele articole scrise de mine au aparut pe alte bloguri(Ex: „MihailAndrei’s Blog”) si anumite forumuri( Ex: „strajerul” sau ” Free_Press_Romania”) care au folosit si folosesc anumite articole fara acordul meu, desi am facut sesizarile de rigoare. Nu mi-am dat acordul pentru ca aceste articole sa fie publicate in locurile amintite mai sus din mai multe motive. Fie ca …
1) Au fost folosite cu scopul de a denigra, acuza, judeca  si calomnia anumiti pastori ca Ionica Buia, Florin Campean si Petrica Lascau.
2) Au fost puse in alt context decat cel creat initial.
3) Au fost puse sub alte titluri tendentioase, acuzatoare si incriminatorii.
4) Au fost puse impreuna cu alte informatii false , lipsite de dovezi.
 
Pentru cei care in mod sincer si obiectiv vor sa afle ce am scris ii invit sa citeasca de pe Blogul meu  forma „nealterata” a articolelor respective.
In ce priveste intentiile mele, repet ceea ce am scris intr-un comentariu recent : „…am vrut sa semnalez faptul ca exista probleme reale in Bisericile Penticostale care se pot rezolva doar prin rugaciune, dragoste, pocainta si puterea Duhului Sfant. Observ ca atat pastorii si ceilalti lucratori pe deoparte, cat si simpli membrii pe de alta parte, vin in astfel de cazuri cu scuze foarte ieftine si justificari de tot felul. Problema de fond este pacatul si lipsa de dragoste. “Fraţilor, voi aţi fost chemaţi la slobozenie. Numai nu faceţi din slobozenie o pricină ca să trăiţi în firea pământească, ci slujiţi-vă unii altora în dragoste. Căci toată Legea se cuprinde într-o singură poruncă: “Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi”. Dar dacă vă muşcaţi şi vă mâncaţi unii pe alţii, luaţi seama ca să nu fiţi nimiciţi unii de alţii. Zic dar, umblaţi cârmuiţi de Duhul şi nu împliniţi poftele firii pământeşti” (Galateni 5:13-16).”
 
  Pentru ca numele meu a fost asociat cu  persoanele care au scris  anumite postari pe Forumurile amintite mai sus, ma vad nevoit sa precizez ca nu sunt asociat si nu colaborez cu nici una dintre ele. Sunt si voi fi independent si neutru.
Din cauza acestor neplaceri m-am hotarat sa fac cateva modificari cu privire la  dreptul de reproducere a textelor originale de pe acest blog. Am sa va anunt in curand in ce consta acestea.
 

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „Precizare importanta despre articolele mele deturnate de „pirati”

 1. Ion Olteanu

  Scumpul meu frate in Domnul eu nu ma prea pricep, de acea va intreb cateva lucruri pe care doresc sa nu le ganditi gresit, din aceasta caza la fiecare o sa va spun si cum gandesc eu.
  1. Dupa cum inteleg unele articole ale dumneavoastra se publica pe alte bloguri fara acordul dumneavoastra care sunteti autorul. – intrebare: Considerati ca acesta este un furt? Si daca este un furt acel blog mai poate fi numit crestin? (Efeseni 4:28; Tit 2:6-15)
  2. Ati aratat patru puncte prin care intelegem ca aceste articole nu sunt scrise in forma lor originala, ci modificate avand scopurile spuse de dumneavoastra. – intrebare: Credeti ca acest lucru este o mincuna? Si daca este o minciuna cei care o folosesc se mai pot numi crestini?
  3. Fac aceste lucruri din dragoste pentru frati de credinta? Sau ce ii indeamna la astfel de fapte nu ura, invidia? Oare prin astfel de lucruri umbla ca niste copii ai luminii (Efeseni5:8)?
  Deci eu consider ca daca este asa cum spuneti nu sunt crestini si nu umbla in Domnul Isus (Coloseni 2:6).
  Rugamintea mea este ca sa-mi spuneti cum pot deosebi articolele originale ale dv. si cele eronate sau modificate? Ce puteti face in acest caz pentru a rezolva aceste probleme?
  Domnul sa va binecuvanteze.

 2. Ioan Olteanu, multumesc pentru sesizari. Intr-un crestinism atat de diluat este si greu sa deosebesti anumite lucruri. Cred ca este mai necesar ca oracand Darul Deosebirii Duhurilor.
  Asa cum am mai spus, articolele mele originale le gasiti aici pe blog-ul meu. Ce pot sa fac? Prea multe nu pot, dar ce pot fac. Adica, sesizez oamenii, pun niste reguli si ma rog. Fii binecuvantat!

  • Ion Olteanu

   Va multumesc si eu am observat unele nereguli, si am mai observat ca cei care iau atitudine sunt eliminati. Ex. pe ,,Crestin 3D net,, puteam sa fac anumite comentari la subiectele care erau si puteam sa scriu articole crestine. Comentarile mele (eu am spus adevarul fara ocolisuri si am argumentat cu Cuvantul lui Dumnezeu) cred ca a deranjat pe careva, asa incat acum eu nu mai pot sa fac nici un comentariu si nu mai pot nici sa scriu ceva , deci am fost eliminat deoarece cea ce am scris probabil ca nu le-a gadilat urechile. eu primesc toate articolele lor si comentariile pe care le fac toti ceilalti si doar sa le citesc dar nu pot sa dau un raspuns. Domnul sa va binecuvanteze si pe dv. si pe ei.

 3. Pingback: Dreptul De Autor(Copyright) al acestui blog | Trezire si Restaurare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s