Pe cand „Comunicate”de acest fel in legatura cu ce-i ce predica aberatii si in legatura cu pastorii care traiesc o viata dubla? Se da avertismente pentru forme. Pe cand pentru esenta vietii traite?

CrestinTotal.ro

Banner librariact/ Conducerea Cultului Penticostal a publicat un comunicat oficial cu privire la abaterile doctrinare ale pastorului Vladimir Pustan. Acesta și-a recunoscut greșelile și a promis că nu va recidiva. Mustrarea scrisă a fost emisă ca ultimatum, cu precizarea că în caz de repetare a acestor abateri, lui Vladimir Pustan i se va retrage dreptul de slujitor în cadrul Cultului Creștin Penticostal. Sper ca această măsură și reacția pastorului Pustan să încheie cu bine acest subiect. Sper ca vocile isterice care au apărat ceea ce nu putea fi apărat să-și înceteze demersul și să accepte că este așa cum trebuia să fie. Afară de faptul că se vor supăra cu privire la întârzierea acestui comunicat după cum, desigur, s-ar fi ofensat dacă venea mai devreme pentru că ar fi fost… prea devreme.

Puteți accesa comunicatul AICI, în publicația oficială a Cultului Penticostal, Cuvântul Adevărului.

Vezi articolul original 2 cuvinte mai mult

2 comentarii

Din categoria "Evanghelie vie"

2 răspunsuri la „

  1. Cornel Marinau

    Cred ca fr. Pustan stie sa faca bine deosebire dintre -slujba de pastor – si -darul de pastor(sau de pastorire).Slujba de pastor este”…o chemare din partea lui Dumnezeu si o recunoastere din partea oamenilor ” .Darul de-a pastorii , este”…o chemare din partea lui Dumnezeu si o recunoastere tot din partea Domnului Dumnezeu. „Doamne, te rog din suflet sa pazesti si sa pastrezi in fr. Pustan V.Darul pastoririi sufletelor, pentru gloria si slava Ta,pentru „…a salva ce se mai poate salva.”An Numele Lui Isus ,Sfinte Tata,prin puterea bucuriei Celui Sfint-Duhul- Amin.Multumim tot in Numele lui Isus , el Domnul, cel pe care L-ai azezat la dreapta Ta, Sfinte Tata ! Amin.

  2. cris

    Daca ar fi in viata sfantul apostol Pavel, i-ar retrage si lui autorizatia de apostol?… pentru ca s-a facut iudeu cu iudeii si grec cu grecii; pentru ca a predicat in areopagul din Atena, pentru ca a fugit din cetatea Damascului ascunzandu-se intr-o cosnita, pentru ca a predicat femeilor cand cu Lidia vanzatoarea de purpura afara din cetatea Filipi si altele…” fiti copii la rautate si oameni mari la minte”, zice tot apostolul Pavel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s