Cele 10 Porunci raman in Dixie County


liberty

Dumnezeu ne-a daruit din nou o mare victorie – de data asta victoria finala – in cazul de la Dixie County!

Va aduc aminte ca in 2006, cetatenii curajosi din Dixie County, Florida au instalat monumentul acesta urias de granit 7(inaltime: 2 metri; greutate: 6 tone) inscris cu cele Zece Porunci in fata tribunalului judetean. Monumentul a fost intentionat ca marturie a credintei lor, si ca dovada ca America a fost conceputa pe baza Legii lui Dumnezeu.

Imediat dupa inaugurarea monumentului, organizatia ACLU i-a dat in judecata, zicand ca monumentul incalca Constitutia (cu toate ca cele Zece Porunci sunt inscrise de peste 50 de ori in peretii de la Curtea Suprema din Washington, D.C.). Cei care cunoasteti aceasta organizatie stiti ca are sute de milioane de dolari la dispozitia ei, si ca scopul ei sinistru este sa distruga orice referinta la Dumnezeu din spatiul public.

Intrucat nu au gasit pe nici un cetatean din Dixie County care nu doreste acest monument, cei de la ACLU au pretins ca un membru al lor din Carolina de Nord (500 de mile de la Dixie County) a vizitat tribunalul acesta cautand sa cumpere o proprietate, dar a fost asa de tulburat si ofensat de Legea lui Dumnezeu incat a fost „fortat de constiinta” sa-si abandoneze proiectul pana cand monumentul este demolat.

8Am venit imediat in apararea cetatenilor din Dixie County, si am fost alaturi de ei la fiecare pas in cei sase ani de litigiu crunt.  Va aduceti aminte ca am „pierdut” cazul la tribunalul federal de prima instanta, atunci cand judecatorul Maurice Paul a declarat ca monumentul este ne-constitutional, si a ordonat sa fie distrus.  Dar nu ne-am dat batuti! Am apelat la Curtea de Apeluri din Circuitul Unsprezece in Atlanta, unde am dovedit ca potrivit Articolului III al Constitutiei, organizatia ACLU nu poate sa aduca un litigiu in Dixie County pe baza unui singur membru anonim care se afla la sute de mile departare, si care nu are nimic deaface cu acest monument.
Multi dintre voi ma-ti purtat in post si rugaciune cand am pledat cazul la Curtea de Apeluri, si ne-am bucurat impreuna cand am castigat apelul in August 2012.  Insa lupta nu s-a terminat atunci, intrucat Curtea de Apeluri ne-a trimis inapoi la tribunalul de prima instanta pentru un nou proces, unde sa se hotareasca daca acest membru anonim al lui ACLU cu adevarat intentioneaza sa se stabileasca in Dixie County.
Am continuat deci lupta timp de inca sase luni, si am fortat pe ACLU sa se retraga putin cate putin, pana cand 9saptamana trecuta am stabilit ca membrul lor fantoma are 75 de ani si nu doreste sa mai paseasca prin Dixie County nici odata.
Dupa aceasta revelatie, Joia trecuta tribunalul a respins si anulat cazul lui ACLU odata pentru totdeauna!
Monumentul va ramane la locul lui, si organizatia ACLU este fortata sa ne plateasca o mica parte din cheltuielile uriase pe care le-am avut in cei sase ani de lupta.
Bineinteles, prietenii nostrii din Dixie County sunt nespus de fericiti si il slavesc pe Domnul pentru aceasta victorie.
Puteti citi doua articole de presa cu mai multe detalii despre acest caz, si aceasta victorie, aici:
Pentru cei care nu la-ti vizionat pana acum, va recomand un documentar video de 7 minute, regizat inainte ca sa castigam aceasta victorie, care cuprinde foarte bine curajul si hotararea cetatenilor din Dixie County:  http://www.youtube.com/watch?v=Kcql3OpTXwk. 
Slavit sa fie Domnul si pentru aceasta victorie minunata!
Cu multumiri din inima pentru rugaciunile si incurajarile voastre, si pentru sprijinul vostru credincios, raman intotdeauna
Al Vostru Pentru Libertate,
Horatio G. Mihet  President  Centru de Libertate American Roman (CLAR) Senior Litigation Counsel     Liberty Counsel P.O. Box. 540774 Orlando, FL 32854 1-800-671-1776 www.LC.org * hmihet@lc.org

Scrie un comentariu

Din categoria Libertate Religioasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s