NEPRIHANITUL FALS ŞI RĂSPLĂTIREA CELOR CU ADEVĂRAT NEPRIHĂNIŢI


“spredestinaţie” ~ blogul lui "DUŢU"~ Calea, Adevărul si Viaţa,spre destinaţia fericita "CERUL"

NEPRIHANITUL FALS ŞI RĂSPLĂTIREA CELOR CU ADEVĂRAT NEPRIHĂNIŢI  (Matei.6:1-18).

*Cuvîntul de aur:  Luati seama sa nu va indepliniti neprihanirea voastra inaintea oamenilor, ca sa fiti vazuti de ei; altminteri, nu veti avea rasplata de la Tatal vostru care este in ceruri. (Mat.6:1).

 

1.ISUS CONDAMNA PE NEPRIHĂNIŢI FALŞI

-Condamnarea  de către Isus a indeplinirii neprihanirii pentru a fi vazută de ceilalti pune sub semnul întrebării o bună parte din activitatea creştină contemporană,

Vezi articolul original 429 de cuvinte mai mult

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „NEPRIHANITUL FALS ŞI RĂSPLĂTIREA CELOR CU ADEVĂRAT NEPRIHĂNIŢI

 1. Maranata

  Asa este!
  Adevaratii neprihaniti nu sunt vedete nici persoanele publice din biserici care sunt platiti ca sa vorbeasca sau sa cante.
  Adevaratii neprihaniti sunt cei pe care Dumnezeu si-a scos din toate denominatiunile si sistemele acestea lumesti si ii foloseste in slujire fara ca sa stie cineva de ei ,ei fac totul pe cont propriu si prin calauza Duhului Sfant,fac toate lucrurile in ascuns ,fara ajutorul unei denominatiuni,ma refer la slujitorii neprihaniti prin credinta, ei fac totul prin credinta si asteapta cu rabdare roadele lor ,ca parintele Avraam .Caci dupa roade ii veti cunoaste.
  Asa-i,in bisericiile de azi multi se dau mari crestini lucratori, cand de fapt ei sunt lumesti din toate punctele lor de vedere, ii vezi mai mult in lume si cu cei lumesti,facand ca ei si umbland cu ei ,vorbind ca ei dar ei in schimb se cred neprihaniti pentru faptul ca frecventeaza o biserica sau alta.Am auzit pe multi crestini zicand ca ei se tin de biserica Duminica de Duminica ,dar faptele lor in afara biserici ,sunt paie de ars in foc.
  Dumnezeu este foarte serios si are asteptari serioase de la noi si oricum El are totul cunoscut si sub control ,chiar daca neghina sta la un loc cu graul despartirea va fi facuta de Duhul Lui Dumnezeu.
  El desparte o denominatiune de alta ,dar si un crestin adevarat de un crestin fals.Isus Hristos pentru aceasta murit si inviat ca sa vina in puterea Duhului Sfant sa faca judecata,dreptate si adevar in biserici.
  Ioan 16:1-33.
  De peste 2000 de ani cand o biserica s-a dezbinat a fost lucrarea Duhului Sfant ,ca sa ii imprastie pe crestini ,deoarece s-au stricat si trebuia sa se formeze alte biserici ,culte si denominatiuni si tot asa pana va fi pana ajunge la desavarsire , biserica adevarata nu exista inca , nu a ajuns la desavarsire ea este in curs de desavarsire, caci si acum sunt dezbinari intre biserici si crestini ,faptul ca Duhul Sfant inca lucreaza ,dar neprihanitii adevarati au fost si sunt si vor fii intotdeauna cei alesi si chemati de Dumnezeu Tatal de la intemeierea lumii ,alti sunt cei care s-au facut neprihaniti in timpul vietii lor si au fost scrisi in cartea vietii.
  Chiar daca aproape toate cultele s-au stricat si acum sunt multi neprihaniti care iasa din biserici ca se stea deoparte de tot sistemul lumesc,asa cum cere Duhul Sfant , multi crestini si-au facut biserici in casele lor ,suntem risipiti fiecare la locul lor, dar Isus Hristos ramane acelasi ieri,azi si in veci.
  Doamne ajuta-ne sa fim gasiti la venirea Ta fiecare la locul lui si in voia Ta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s