Cristian Ionescu: Convenția Bisericilor Penticostale Române din SUA și Canada a fost etichetată ca fiind o afacere profitabilă, o platformă de afirmare personală pentru organizatori, predicatori și cîntăreți, o ocazie de a organiza reuniuni familiale etc.


Fr. Cristian Ionescu nu stie sa poarte dialog. A dovedit-o din plin pe blogul personal. Nu are curaj sa pomeneasca numele celui la care se referea, dar oamenii citesc printre randuri. Nu are curajul confruntarii directe pentru ca nu este pregatit sa piarda. El confunda un sondaj de opinie publica cu un articol care eticheteaza tendentios. Pacat ca nu poate sau nu vrea sa faca diferenta. Problema nu este cu Conventia ci cu cei care au denaturat si deturnat Conventia . Daca la originile Conventiei(1969) se faceau eforturi mari pentru a aduna Bisericile impreuna, acum ele sunt segregate politic in special de Uniunea Penticostala Romana care daca nu a reusit sa afilieze bisericile independente cu buna sau cu forta , acuma le-au exclus din Consiliul Pastoral al Conventiei. (https://dorinpele.wordpress.com/2013/09/02/incredibil-dar-adevarat-bisericile-penticostale-independente-sau-neafiliate-au-fost-excluse-din-consiliul-pastoral-al-conventiei/ ) Oamenii acestia chiar se cred stapani peste Biserica lui Hristos. Doamne ai mila!

Romania Evanghelica

Paranoic și pastorul ăsta…

Cică: „În spiritul antibisericesc și antipastoral care ia amploare în ultima vreme, Convenția a fost etichetată ca fiind o afacere profitabilă, o platformă de afirmare personală pentru organizatori, predicatori și cântăreți, o ocazie de a organiza reuniuni familiale etc. Trist este că unii dintre apărătorii vehemenți ai mișcării Peniel, cărora le glorificau intențiile ca și cum le-ar fi cunoscut inima, atacă acum Convenția, arogându-și competența de a o cunoaște pe a noastră.”

http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2011/09/01/despre-conventia-bisericilor-penticostale-romane-din-sua-si-canada

Omul crede că, dacă simte o oarecare răcoare dimineața la Chicago, o fi furtună pe tot globul…

Nu are vocație de analist, preia concepte după ureche, nu își face temele, nu are cultura dialogului și se mai consideră și… băiat bun!

Unde o fi văzut „spiritul antibisericesc și antipastoral”?…

În blogosfera evanghelică? O citește? Pe cîte bloguri din cele peste 1.000 de bloguri evanghelice în limba română intră pentru a lua pulsul?

Ba…

Vezi articolul original 266 de cuvinte mai mult

2 comentarii

Din categoria Uncategorized

2 răspunsuri la „Cristian Ionescu: Convenția Bisericilor Penticostale Române din SUA și Canada a fost etichetată ca fiind o afacere profitabilă, o platformă de afirmare personală pentru organizatori, predicatori și cîntăreți, o ocazie de a organiza reuniuni familiale etc.

  1. Pingback: Consiliul Pastoral al Conventiei a “furat” Conventia! | Trezire si Restaurare

  2. Pingback: Consiliul Pastoral al Conventiei a “furat” Conventia! | Trezire si Restaurare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s