Mihai Wurmbrand : „Misiunea Voice Of The Martyrs („Vocea martirilor”) din Bartlesville (VOM), Oklahoma, SUA împreună cu afilierile sale internationale continuă să folosească, în ciuda cererii mele exprese de a nu mai face acest lucru, numele lui Richard Wurmbrand, al Sabinei Wurmbrand…”


mihaiMichael Wurmbrand, PO Box 5161, Torrance, Ca. 90510, USA, Email: wurmbrandmichael@yahoo.com

11/25/13

Dragi frați și surori în Hristos:…

Citiți această scrisoare tristă din partea lui Mihai Wurmbrand, fiul Păstorului Richard Wurmbrand, care a petrecut paisprezece ani în închisorile comuniste din România și este autorul cărții ‚`Torturat pentru Hristos, carte tradusă în peste 85 de limbi care vorbește despre mărturia creștină sub persecuția comunistă. Părinții meu au murit în anii 2000-2001, iar eu am 74 de ani.

Misiunea Voice Of The Martyrs („Vocea martirilor”) din Bartlesville (VOM), Oklahoma, SUA împreună cu afilierile sale internationale continuă să folosească, în ciuda cererii mele exprese de a nu mai face acest lucru, numele lui Richard Wurmbrand, al Sabinei Wurmbrand, personalitatea părinților mei, fotografii, scrieri și cărți, personalitatea mea pentru a obține donațiile dvs.!

Tom White, fost președinte executiv al „Vocii Martirilor” timp de peste 20 de ani, s-a sinucis în aprilie 2012, la doar două-trei ore după primirea unei acuzații de molestare a unui copil (pedofilie), depusă la poliția locală de părinții unei fetițe de 10 ani, interval în care poliția deja îl căuta pentru a-l aresta. Acest eveniment tragic a făcut înconjorul lumii. La momentul comiterii faptei, Tom White avea un salariu anual de peste $140.000 pe an și fonduri substanțiale alocate călătoriilor și cheltuielilor pe care le-a făcut de-a lungul anilor în timpul frecvente călătorii internaționale. Din moment ce suspectul murise deja, poliția a oprit orice avansare a investigației a actului de molestare sexuală. Șeful poliției și fostul primar al orașului Bartlesville, OK, erau membri activi ai comitetului de directori ai misiunii „Vocea Martirilor.” Mai sunt încă câteva alte persoane înrudite și care primesc salarii de la organizație.

Am cerut în scris Bordului de directori ai organizației să deschidă o investigație independentă, care să fie derulată în afara VOM. Investigația în cazul celebrului Jimmy Saville, din Anglia, pe când era încă în viață și era directorul unui program BBC pentru copii, a început cu doar două cazuri DAR au existat peste 600 de plângeri de pedofilie dupa moartea lui Saville. În ultimii 4 ani, statul Arizona, de exemplu, nu a investigat 6.000 de cazuri de pedofilie. Fiind fiul lui Richard Wurmbrand, o persoană cu trecutul și poziția mea poate avea acces la mai multe informații din interior, însă ce nu pot fi discutate public. De aceea, am cerut începerea unei investigații independente!

Principala întrebare adresată în scrisoarea către Bordul de directori ai VOM a fost formulată după cum urmează: „În spiritul creștin al dragostei și credinței, dacă doriți să mai continuați să folosiți numele, personalitățile și drepturile de autori ale părinților mei, vă rog, mai întâi, să nu încercați să obțineți acest lucru prin intermediul avocaților, etc., ci pe cale amiabilă, îndeplinind o singură condiție pentru bord:

Vă rog să îngăduiți și să susțineți financiar o comisie independentă de tip „blue ribbon”… pentru a investiga în următoarele două luni destinațiile de călătorie ale lui Tom White din ultimii doi ani, precum și contactele și mai ales cheltuielile făcute pentru a clarifica toate suspiciunile cu privire la pedofilie. …Îmi pare rău, fie că vă place sau nu, dar acest eveniment extreme de neplăcut care l-a implicat pe președintele executive VOM în toți acești douazeci de ani, nu poate fi clasat ca o simplă „chestiune de familie” sau ca o simplă decizie nefericită. Dacă nu doriți să dați curs cererii de mai sus, atunci vă rog să luați decizia de a nu mai folosi numele Wurmband.”

La doar 4 zile după ce am trimis scrisoarea bordului de directori, am primit o scrisoare de terminare a contractului de angajare. Fără „ne pare rău” sau „mulțumim” pentru înființarea organizației sau pentru anii de slujire! Scrisoarea mea, trimisă de mai bine de un an, încă nu a primit nici un răspuns!

Am dreptul să fac o astfel de cerere pentru că:
• Vocea martirilor a publicat ani de zile o revistă dedicată copiilor. Acest demers a fost făcut prin utilizarea datelor de contact a organizațiilor ce au ca grup țintă familia și copiii;
• Persoana mea, viața mea și povestea familiei Wurmbrand au fost folosite în aceste reviste;
• Fără știrea și permisiunea mea, a fost scrisă o biografie foarte elogioasă despre mine, publicată și distribuită zecilor de mii de copii americani;
• Pentru a obține donații de la părinți, organizația a încercat să obțină credibilitate și trecere prin intermediul a sute de mii de copii creștini școlarizați acasă.

Donatorii trebuie să fie conștienți că:
• Vocea martirilor (VOM) a cheltuit peste 28 milioane de dolari – nu pe câmpul de misiune, ci pentru a-și construi sediul central, deși trăim vremuri economice dificile, în Bartlesville, Oklahoma, SUA, un oraș de numai vreo 32000 de locuitori. Din câte știu, fostul sediu al VOM din același oraș a costat aproximativ $90.000! Pentru a afla mai multe, accesați următorul document http://michaelwurmbrand.com/vom-construction-costs.pdf Directorul actual al VOM este fostul primar al orașului Bartlesville și deci a făcut parte dintre liderii orașului.
• Acest lucru a fost făcut în secret, până ce clădirea a fost ridicată. Nici eu, nici donatorii nu au știut despre aceste proiecte grandioase. Este foarte greu de crezut că acest lucru poate fi ascuns, însă corespondența pe care o pun la dispoziție în link-ul de mai jos vă va convinge. Am lucrat cu VOM din Los Angeles, California, SUA, și nu am făcut niciodată parte din bordul de directori ai VOM. Donatorii vedeau doar situații financiare cu banii cheltuiți pentru proiecte și credeau că folosirea cuvântului „proiecte” se referea la munca misionară precum ajutorarea văduvelor martirilor uciși în Nigeria!

• Un infractor cu antecedente penale, care și în anul 2013 este ÎNCĂ SUB O SENTINȚĂ DE CONDAMNARE PENTRU DELAPIDARE DE FONDURIa fost numit Vicepreședintele VOM. Zeci de mii de dolari din contribuțiile dvs. pentru presupuse lucrări de misiune i-au fost oferite cu împrumut pentru a plăti parte din ceea ce a furat și pentru a scăpa cu eliberare condiționată. Pentru a afla mai multe despre acest infractor, accesați link-ul de mai jos:
http://docapp065p.doc.state.ok.us/servlet/page?_pageid=394&_dad=portal30&_schema=PORTAL30&doc_num=473029&offender_book_id=276347&imageindex=3
Și:  http://www.amarillo.com/stories/041504/new_linquist.shtml

• Toate aspectele menționate mai sus au avut loc în timp ce, fără a mi se oferi motive serioase, mi-a fost trimisă scrisoarea de încheiere a contractului de angajare mie, fiul lui Richard Wurmbrand, fondatorul misiunii, la patru zile după ce am cerut începerea unei investigații independente a cheltuielilor și călătoriilor suspectului de pedofilie și fostului director executiv al VOM care s-a sinucis.

• În 2001, Vocea martirilor a acceptat cu greu să ajute un număr de aproximativ 100 de credincioși ce fuseseră întemnițați între 5-10 ani pentru credința lor în închisorile comuniste din România. Aceștia au, în prezent, vârste cuprinse între 80-90 de ani și au fost ajutorati de catre Vocea Martirilor cu  mai puțin de 1 dolar – da, un dolar – pe lună. Oricât ar fi de strigător la cer, ținând cont de milioanele de dolari cerute de la dvs., acest lucru este documentat. Suma acordată a fost mărită în anul următor la valoarea a două plinuri de benzină/lună doar pentru că eu am scris o serie de mesaje și am renunțat la un total de peste $100.000 din salariul meu de peste patru ani (am acceptat să fiu plătit cu doar $500/lună) pentru ca acești martiri credincioși să poată fi ajutați. Pentru a citi mai multe despre pretinsa „lipsă de bani” a VOM, accesați următorul link http://michaelwurmbrand.com/VOM-claims-lack-of-money.pdf

• Unei persoane care se ocupă cu strângerea de fonduri pentru VOM i s-a promis un procentaj din fondurile pe care urma să le strângă! Suntem cu adevărat departe de acțiunile caritabile prin care sacrificăm și jertfim pentru interesele altora.

După ce am adus la lumină toate aceste aspecte, mi s-a cerut să fiu discret, „să nu fac valuri.” Înainte de a fi concediat, mi-au fost oferite o serie de stimulente financiare substanțiale pentru a nu „vorbi de rău” VOM. Unele dintre organizațiile care garantează pentru Vocea Martirilor au angajați și interese reciproce. Atunci când i-am confruntat, au fost timizi și temători cu privire la interesele proprii, renunțând să insiste pentru a mi se răspunde la scrisoare. Răspunsuri jenante precum „Nu arunca prima piatră.” „regele Solomon a greșit și el,” „cu toții greșim” sau „promite că vei păstra confidența corespondenței” nu fac decât să arate ipocrizia de care dau dovadă pentru a-și proteja contribuțiile, în loc să aibă interesul de a proteja posibili copii victime! Unele răspunsuri au fost de-a dreptul sarcastice, ca și cum cererea mea pentru o investigație independentă cu privire la pedofilie printre „misionarii creștini” ar fi o simplă glumă.

În trecut, „Vocea Martirilor” a scris o dedicație despre mine, trimisă la zeci de mii de oameni, dedicație care spunea: „Pastorului Mihai Wurmbrand, care și-a trait viața cu demnitate oricind vizibil precum într-un acvariu printre prieteni și dușmani, spre gloria lui Dumnezeu. Suntem recunoscători pentru numeroasele interviuri personale în care a împărtășit amintirile sale cu răbdare și entuziasm.” În momentul în care am cerut o investigație independentă, atitudinea de respect față de mine pe care au avut-o de-a lungul anilor s-a transformat într-una de răzbunare acerbă. Credincioșilor care știau anumite lucruri, nu le-a venit să creadă că așa ceva este posibil. Răspunsurile false oferite celor care au început să pună întrebări au fost că acesta este un conflict personal (?!?) cu Mihai Wurmbrand pe care încercăm să îl rezolvăm prin rugăciune și mediere! În realitate, angajaților VOM li s-a interzis să mă contacteze pentru a nu-și pierde salariile sau chiar slujba oferită de cel de-al doilea mare angajator din Bartlesville, OK. Aceeași angajați doreau, în trecut, fotografii și autografe de la mine.

Cel mai mare act de răzbunare față de mine, a fost refuzul din partea VOM de a retrage sau de a-mi permite să plătesc măcar pentru a retrage imediat materialele VOM de publicitate, aproximativ 2.000 de exemplare ale cărții „Torturat pentru Hristos”, cartea tatălui meu, publicată de VOM cu o având o prefață scrisă de Tom White și o fotografie de-a lui, fostul director executiv care s-a sinucis după acuzația de pedofilie depusă la poliție. Mi s-a răspuns, ÎN SCRIS, (de același delapidator de fonduri ce a fost, între timp, numit vicepreședinte VOM, vedeți mai sus) că cererea mea este greșită din punct de vedere moral. Mi s-a scris „Tom White a fost VOM” și potrivit VOM, nu am nici un drept să cer ca numele tatălui meu să nu fie asociat cu fostul director, chiar dacă a comis suicid și a fost suspect într-un caz de pedofilie. VOM chiar a pretins că știa mai bine decât părinții victimei, dacă ar fi existat motive pentru plângerea depusă la poliție. Pentru a-mi face în ciudă, cartea cu fotografia lui Tom a continuat să fie folosită și oferită gratuit timp de încă 6 luni după sinuciderea lui Tom. VOM știa că în prima lună a ajungerii familiei mele în Statele Unite la finalul anului 1966, eu personal am bătut la mașină patru manuscrise ale acestei cărți. Cum a putut cererea mea să fie respinsă?

Cum aș fi putut să prevăd faptul că în acest caz clar de suspect de pedofilie unii lideri creștini de la VOM pe care i-am abordat, ar putea să imite levitul și preotul din pilda „Bunului Samaritean”, încercând din răsputeri „să treacă pe partea cealaltă de drum” în privința pedofiliei, pentru a-și menține beneficiile financiare! Ioan Botezătorul nu a fost decapitat pentru că predica în general oamenilor să se căiască de păcate. El și-a pus viața în pericol, împotriva intereselor personale, pentru a denunța păcatul lui Irod, conducătorul acelei vremi. Cum rămâne cu „ajutorul misionar” oferit săracilor „creștini persecutați”? „Vocea Martirilor”, cu sediul opulent (28 milioane de dolari) construit din contribuțiile voastre sacrificiale, își bate joc de sarcificiul creștinilor persecutați cum au fost și părinții mei. Imaginați-vă un chirurg care insistă să opereze, fără a avea însă timpul necesar pentru a se dezinfecta după ce a căutat prin gunoaie. Cărui pacient i-ar folosi un așa chirurg? Trădătorul lui Isus Hristos, Iuda, în ceea ce părea culmea dedicației lipsită de egoism al unui proiect de ajutorare a săracilor, nu a fost nimic altceva decât un hoț. (Într-adevăr, Evanghelia după Ioan 12:6 scrie: „A spus acestea nu pentru că îi păsa de săraci, CI PENTRU CĂ ERA UN HOȚ!”)

VOM a publicat modul în care, la doar câteva luni de la sosirea în Statele Unite, din 1967 încolo, am lucrat împreună cu părinții mei, Richard și Sabina Wurmbrand, pentru a porni ceea ce se numește acum „Vocea Martirilor”. Documente publicate recent din arhivele securității românești dovedesc faptul că cei din partidul communist dăduseră un ordin de executare a întregii noastre familii. Vezi: http://michaelwurmbrand.com/killing-wurmbrands.htm. Am început ceea ce este astăzi „Vocea Martirilor” sub amenintarea comunistă a sentinței cu moartea. Pe când eram doar un copil, comuniștii i-au dus cu forța pe părinții mei în închisorile comuniste. Am suferit din plin. Părinții mei au murit cu un nume bun. Nu doresc să permit celor din VOM să folosească numele bun al părinților mei, să strâgă bani sub pretexte false. Le-am scris directorilor de la VOM: „Dacă vă place să vă scăldați în noroiul suspiciunilor de pedofilie din motive personale, nu aveți decât… Dacă nu doriți să acceptați o investigație independentă și să beneficiați de transparență totală în toate domeniile, vă rog să nu mai folosiți anii grei de suferință ai tatălui meu în închisorile comuniste și suferința grea a întregii familii pentru a strânge bani de la donator naivi…” Mi-au răspuns, atunci când i-am rugat să îi ajute pe foștii deținuti ce au acum vârsta de 90 de ani, că „din punct de vedere tehnic, nu avem bani!… NU vor fi alocați bani pentru nimic altceva decât esențialul…” numai pentru a afla mai târziu că suma de 9,5 milioane de dolari era disponibilă însă nu pentru misiune, ci pentru proiectul de construcție din Oklahoma (vezi link-ul de mai sus).

Părinți creștini, vă rog să vă protejați copiii! Gândiți-vă cât este de grav să îi lăsați pe copii să fie abordați de o organizație misionară, și să creadă în ea, deasupra căreia planează suspiciunea de pedoflie și un suicid din pricina acestei acuzații, o organizație care m-a concediat pe mine, fondatorul ei, pentru a nu răspunde cererii mele pentru o  investigație independentă cu privire la suspiciunea de pedofilie. După toate cuvintele elogioase publicate la adresa mea, au încercat să mă și defăimeze. Dacă ești păstor, nu pot decât să te implor să împărtășești această scrisoare cu biserica ta. Dacă l-ai respectat pe Richard Wurmbrand, tatăl meu, te rog trimite această scrisoare tuturor contactelor tale, listei de Crăciun de exemplu și prietenilor tăi.

Am încercat să aduc argumente și dovezi faptelor relatate mai sus, dar gândește-te și tu: Cum pot „misionarii creștini” cu o conștiință creștină să construiască un sediu opulent în valoare de 28.000.000 de dolari din donațiile voastre, în timp ce opresc fondurile destinate creștinilor persecutați din țări care au nevoi disperate? Dragostea de bani este rădăcina tuturor relelor. O modalitate de a opri răul este să oprești finanțarea lui. Dacă povestea familiei Wurmbrand te-a motivat să donezi „Vocii Martirilor” și afiliaților internationali din ICA, ca unicul fiu al lui Richard și al Sabinei Wurmbrand, te rog cu umilință să nu mai donezi. Viziunea de viață creștină a părinților mei a fost folosită greșit de cei de la „Vocea Martirilor”.

„Torturat pentru Hristos” a circulat în întreaga lume cu mai bine de 10.000.000 de copii. În interiorul sediului de 28 de milioane de dolari numit proeminent Centrul „Richard Wurmbrand” există și un Muzeu Wurmbrand. Biblia mamei mele se află acolo și a fost obținută de la mine sub pretexte false. Am drepturi morale și legale cu privire la personalitatea părinților mei, chiar și cu privire la folosirea neautorizată a numelui și a fotografiilor mele, etc. Ar lua foarte mult timp și foarte mulți bani să încerc să opresc folosirea lor prin intermediul tribunalelor. VOM ar investi milioane de dolari din donații pentru a mi se opune în tribunal, iar venitul meu este foarte limitat. Dacă încă doriți să mai ajutați proiectele demarcate de părinții mei, Richard și Sabina Wurmbrand, proiecte care acum sunt înghețate, vă rog să mă ajutați să recapăt numele bun al familiei mele și al meu. Ca primii creștini, vă rog să vă întrebați: „Fraților, ce vom face, dar?” (Fapte 2:37)

Pentru alte detalii îmi puteți scrie pe adresa de mai sus.

Dumnezeu să vă binecuvânteze,

Mihai Wurmbrand

Aceasta scrisoare este publicata cu permisiunea lui Mihai Wurmbrand

10 comentarii

Din categoria Adevar, Ajutorare, Voice of the Martyrs

10 răspunsuri la „Mihai Wurmbrand : „Misiunea Voice Of The Martyrs („Vocea martirilor”) din Bartlesville (VOM), Oklahoma, SUA împreună cu afilierile sale internationale continuă să folosească, în ciuda cererii mele exprese de a nu mai face acest lucru, numele lui Richard Wurmbrand, al Sabinei Wurmbrand…”

 1. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
  Niste vesti triste despre organizatia fondata de Richard Wurmbrand-
  „Tom White, fost președinte executiv al „Vocii Martirilor” timp de peste 20 de ani, s-a sinucis în aprilie 2012, la doar două-trei ore după primirea unei acuzații de molestare a unui copil (pedofilie), depusă la poliția locală de părinții unei fetițe de 10 ani, interval în care poliția deja îl căuta pentru a-l aresta. Acest eveniment tragic a făcut înconjorul lumii. La momentul comiterii faptei, Tom White avea un salariu anual de peste $140.000 pe an și fonduri substanțiale alocate călătoriilor și cheltuielilor pe care le-a făcut de-a lungul anilor în timpul frecvente călătorii internaționale. Din moment ce suspectul murise deja, poliția a oprit orice avansare a investigației a actului de molestare sexuală. Șeful poliției și fostul primar al orașului Bartlesville, OK, erau membri activi ai comitetului de directori ai misiunii „Vocea Martirilor.” Mai sunt încă câteva alte persoane înrudite și care primesc salarii de la organizație.

  Am cerut în scris Bordului de directori ai organizației să deschidă o investigație independentă, care să fie derulată în afara VOM. Investigația în cazul celebrului Jimmy Saville, din Anglia, pe când era încă în viață și era directorul unui program BBC pentru copii, a început cu doar două cazuri DAR au existat peste 600 de plângeri de pedofilie dupa moartea lui Saville. În ultimii 4 ani, statul Arizona, de exemplu, nu a investigat 6.000 de cazuri de pedofilie. Fiind fiul lui Richard Wurmbrand, o persoană cu trecutul și poziția mea poate avea acces la mai multe informații din interior, însă ce nu pot fi discutate public. De aceea, am cerut începerea unei investigații independente!

  Principala întrebare adresată în scrisoarea către Bordul de directori ai VOM a fost formulată după cum urmează: „În spiritul creștin al dragostei și credinței, dacă doriți să mai continuați să folosiți numele, personalitățile și drepturile de autori ale părinților mei, vă rog, mai întâi, să nu încercați să obțineți acest lucru prin intermediul avocaților, etc., ci pe cale amiabilă, îndeplinind o singură condiție pentru bord:

  Vă rog să îngăduiți și să susțineți financiar o comisie independentă de tip „blue ribbon”… pentru a investiga în următoarele două luni destinațiile de călătorie ale lui Tom White din ultimii doi ani, precum și contactele și mai ales cheltuielile făcute pentru a clarifica toate suspiciunile cu privire la pedofilie. …Îmi pare rău, fie că vă place sau nu, dar acest eveniment extreme de neplăcut care l-a implicat pe președintele executive VOM în toți acești douazeci de ani, nu poate fi clasat ca o simplă „chestiune de familie” sau ca o simplă decizie nefericită. Dacă nu doriți să dați curs cererii de mai sus, atunci vă rog să luați decizia de a nu mai folosi numele Wurmband.”

  La doar 4 zile după ce am trimis scrisoarea bordului de directori, am primit o scrisoare de terminare a contractului de angajare. Fără „ne pare rău” sau „mulțumim” pentru înființarea organizației sau pentru anii de slujire! Scrisoarea mea, trimisă de mai bine de un an, încă nu a primit nici un răspuns!”

 2. Pingback: Mihai Wurmbrand : “Am cerut în scris Bordului de directori ai organizației să deschidă o investigație independentă, care să fie derulată în afara VOM” | Trezire si Restaurare

 3. Domnule Mihai

  Ma numesc Ioan Basa si sunt nepotul fratelui Cojocaru, care a pastorit Biserica Apostolica Penticostala de pe str. Calea Mosilor nr. 312 din Bucuresti.(aproape de Obor)….
  Eram copil pe vremea aceea si-mi aduc aminte si astazi de frati iubiti ca si fr. Carama, fr. Panzaru, fr. Wurbrand, fr. Alexie Vamvu, fr. Trandafir Sandru sau altii care au predicat de multe ori, Cuvantul lui Dumnezeu, in aceea biserica.
  Citindu-va articolul dumneavoastra, m-au rascolit amintirile trecutului si mi-am amintit de unele intrebari in legatura cu fr. Wurbrand, le care niciodata nu am avut un raspuns clar….
  In primul rand s-a spus de nenumarate ori ca fr. Wurbrand ar fi fost inchis 14 ani in inchisorile comuniste unde ar fi suferit pentru credinta ….
  Eu imi amintesc discutiile din casa bunicului meu in care se spunea ca motivul pentru care fr. Wurbrand ar fi facut puscarie ar fi fost cu totul si cu totul altul….(acel motiv nu-o sa-l discut aici pe acest blog)….

  Apoi el parca a fost si-a studiat o perioada de timp la Moscova….
  Stiti cumva ce a studiat acolo ?
  Oricum la Moscova in perioada comunista nu mergea orisicine asa de capul lui ….ca sa studieze.

  Apoi l-a intalnit pe Iosif Ton in Austria si i-a dat binecuvantarea sa mearga in Anglia …la Oxford….(Ton a facut aceasta afirmatie in scrierile lui)….
  Si Iosif Ton pe vremea aceea era omul securitatii, care si el poza intr-o victima nevinovata si torturata pentru credinta lui in Dumnezeu…..

  Ceva nu se leaga impreuna in toata povestea aceasta….
  „Cununa” nu a fost pusa corect in locul pe care-o merita….
  „Aureola de martir”, apartine doar Domnului Isus Hristos….
  Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa citesc cartea „Torturat pentru Hristos”..
  Stiu ca fratele Wurbrand era un talentat povestitor asa ca am pierdut mult deoarece nu am avut ocazia s-o citesc….
  Si ziceti ca aceea carte a fost tiparita in 85 de limbi ?!….

  cu deosebita stima
  ioan basa

 4. Pingback: Mihai Wurmbrand : “Tom White avea un salariu anual de peste $140.000 pe an și fonduri substanțiale alocate călătoriilor și cheltuielilor …” | Trezire si Restaurare

 5. Pingback: Mihai Wurmbrand : Donatorii trebuie să fie conștienți că… | Trezire si Restaurare

 6. Pingback: Mihai Wurmbrand : “…vă rog să luați decizia de a nu mai folosi numele Wurmband.” | Trezire si Restaurare

 7. Ion Hurduc

  Frate Mihai! Eu personal nu cred că Tom White sa sinucis. Și nici că ar fi molestat ci în felu în care se prezintă situația, a fost omorât ca sa nu se afle murdariile din interior. Personal eu cred ca dacă era ceva real, ei lucrau transparent cu Dumneavoastră și va arăta negru pe alb. Nu zic ca Tom White a fost un înger dar eu nu cred ca dacă el ar fi avut o scăpare nu și-ar fi pus avocat și scapa cu un probation și așa mai departe. Eu actual locuiesc in statul tennesse dar sănt truck driver sănt mult pe drumuri. Eu știu când poliția ma oprește există un report destul de transparent. Eu cred ca dumneavoastră trebuie sa alertati autoritățile federale. Ei cred că Tom White a fost omorât.

 8. loiosu


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsl-am cunoscut pe mihai cand tinea scoala duminicala in diverse biserici intr-una era o biserica adventista eram uluit pe langa faptul ca era un tanar superb recunosc ca nu mai vazusem astfel de tineri asa dintr-un copil mic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s