Vladimir Pustan a demisionat din Cultul Penticostal!


„Din surse aparţinând Cultului Penticostal din România, suntem informaţi că pastorul Vladimir Pustan a demisionat din Cultul Penticostal…”
http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2014/03/vladimir-pustan-demisionat-din-cultul.html?m=1

3 comentarii

Din categoria Cultul Penticostal, Leadership/Conducere

3 răspunsuri la „Vladimir Pustan a demisionat din Cultul Penticostal!

 1. VC

  CĂTRE PASTORUL PUSTAN IOAN
  CU NUMELE DE SCENĂ “VLADIMIR”.

  Bucureşti 6 Decembrie 2011

  Dragă frate Pustan

  Salutări din Bucureşti!

  Am urmărit cu deosebită bucurie predica pe care ai ţinut-o la Biserica Speranţa din Cluj! FELICITĂRI! Pentru că te cunosc de zeci de ani, aş dori să iţi spun citeva lucruri:

  1 – Dumnezeu te-a ridicat şi tu trebuie să îi aduci Glorie Lui! Nu uita ca mândria ruinează!

  2 – Am primit predica care ai ţinut-o la Biserica Greco-Catolică în Timişoara. Deşi cred în Mişcarea Ecumenică, modul cum ai încheiat predica inchinandu-te la ICOANE şi făcându-ţi CRUCE este o RUŞINE ŞI O BĂTAIE DE JOC adusă Bisericii Penticostale şi Slujitorilor ei!

  3 – Atunci când am vorbit cu Pastorul DR. TIPEI despre tine, mi-a spus câteva lucruri:

  – Stelele in cădere lucesc cel mai tare? Să fii tu Steaua Căzătoare a Cultului Penticostal? SĂ FII CĂZUT DIN CREDINŢĂ ?
  – Tu umpli sălile cu fanii dar nu faci UCENICI! NU UITA, DOMNUL A INVESTIT ÎN UCENICI, etc.

  4 – Asocierea ta cu Pastorul Florin Ianovici este TOXICĂ. Ai GRIJĂ să nu pierzi Livada de Cireşe! Nu vreau să îţi spun prin aceasta scrisoare, tot ce a spus Pastorul Emil Bulgar despre Florin. Te rog să îi spui lui Florin să îşi păstreze promisiunile facute şi să răspundă la telefon! Daca nu se schimbă, va intra Dumnezeu la Judecată cu el.

  5- Te rog să te gândeşti la înaintaşii mişcării Penticostale, care, pentru că nu au vrut să îşi facă cruce, au suferit bătăi, au stat la inchisoare şi unii chiar au murit în închisoare!

  Nu voi discuta gesturile tale din punct de vedere biblic, pentru că eşti un teolog! Dacă ai altă încredinţare, îţi recomand să te retragi din Cult pentru a nu fii pus în situaţia de a fi SUSPENDAT. Nu te baza pe prietenia Şefului si nici pe Carentele Colegilor Păstori!

  6- Te rog să analizaţi aceste sfaturi pentru ca nu as dori să se spună despre tine şi Florin că sunteţi IANE SI IAMBRE(2Timotei 3:1-9)

  7- Te salut cu 3 Ioan v 13-14
  _______________________
  Pastor Dr. Ioan Ceuţă
  Telephone: +4 072. 235. 6625
  E-mail: mmceuta@yahoo.com
  http://ceuta.ro/pustan.html

 2. bartimeu- fost orb

  Cand un orb calauzeste sau da sfaturi despre un lucru pe care-l ,,vede” doar gandindu-l cu mintea lui naturala, unui alt orb, deznodamantul este 100% previzibil, fiasco total. Ce sa mai spunem de faptul cand un doctor orb, cauta sa-i dea sfaturi uni coleg de-al sau, hai sa-l numim optometrist, care , in ciuda dioptriilor recomandate, tot ca nuca-n perete ispraveste.
  Stimati crestini, nascuti din nou, cu teama de Dumnezeu, de-a nu-i ponegri Numele Sau cel Sfant, in fata lumilor vazute si nevazute, iesiti de sub aceasta mistificare satanica, numita biserica neoprotestanta, indiferent ce nume ar purta denominatiunea careia ii apartineti. Toti liderii acestor congregatii, dar mai cu seama cei mari, cocotati pe piedestale, construite pe carca si credulitatea naiva a celor multi, sunt IUDA-ii moderni, pe care Domnul Isus Hristos i-a numit fiii pierzarii. Astia intruchipeaza spiritul fariseistic, ce-a insotit de-a lungul istoriei Adevarata Biserica a Lui Hristos. Ca sa va feriti de aluatul lor otravitor, ambalat in ,,predicii de exceptie” la care vin gloatele, iesiti din babilonul vremurilor din urma. Nu uitati, nu gloatele vor fi mantuite ci cei putini si anonimi care au suspinat, tainic, in sufletul lor, si-ascunsi in camaruta lor, si-au varsat durerea inaintea Lui Dumnezeu, de grozaviile pe care le-au vazut in fiecare zi, precum odinioara Lot. Adevarata inchinare, placuta Domnului, nu este intr-un anumit loc, implinind canoanele specifice locului, ce poarta amprenta omului, ci oriunde si oricand cu duhul smerit intro totala recunostinta Adevarului Lui Dumnezeu.
  Dumnezeu sa va ajute prin luminarea Sa!

 3. tica toader

  Ma surprinde modul de afirmare in scrisoare catre pastorul pustan ca de.ex. suspendare si altele. Dragi prieteni nu puteti citi si intelege printre randuri ca sistemul ie inca predecembrist,,,,,,, Domnule Pustan iesi afara din aceasta organizatei inca ma apuca fiorii aducandu-mi aminte ce frica mai putea baga un comitet in credinciosi umilindui ca sar putea sa vorbeasca cu securitatea daca nu asculta de biserica. Bai ati uitat ce ati facut sau ati luat morfina pt ameleorarea constiintei………………

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s