Un nou inceput – Conducerea Bisericii si inca 401 membri si-au dat demisia din Cultul Penticostal alegand sa ramana alaturi de Vladimir Pustan


Anunțuri

5 comentarii

Din categoria Uncategorized

5 răspunsuri la „Un nou inceput – Conducerea Bisericii si inca 401 membri si-au dat demisia din Cultul Penticostal alegand sa ramana alaturi de Vladimir Pustan

  1. Teo

    Nu toti slujitorii(pastorii Jula si Mateas) si nu toti penticostalii din biserica penticostala din Beius il urmeaza pe Pustan.Cladirea bisericii a ramas la Cultul Penticostal si acolo se vor aduna credinciosii penticostali care vor sa ramana in Cult.Raman neelucidate acuzatiile aduse lui Pustan.Nici el,nici cei ce l-au judecat nu ne-au dat detalii.Se cuvenea sa o faca,fiindca nu suntem copii ca sa ne duca cu zaharelul.Mai asteptam.Speram ca nu in zadar.

  2. Unul din biserica

    Teo, tatal tau nu este pastor ci prezbiter si nu face parte din comitetul bisericii. Vine doar o data pe an, la botez, cand vrea sa iasa in fata. Fr. Jula este pastor colaborator conform spuselor dumnealui.
    Stie sora Marioara de acuzatiile tale?

  3. Atat primul „Teo” cat si „Unul din biserica” va rog sa va dezvaluiti identitatea, altfel ma vad obligat sa va blochez comentariile. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s