COMUNICAT, VLADIMIR PUSTAN ??!!


” Văzând, Netul plin cu lucruri despre comunicatul CP, cu privire la Vladimir Pustan, m-am rugat pentru el și familia lui din nou, dar nu am putut să nu fac o constatare, care m-a întristat profund.

Din punctul meu de vedere, acest comunicat nici nu-l mai vizează pe Vladimir. Despre el am scris mult atât eu cât și mulți alții, la timpul respectiv. Cred că fiecare dintre noi ne-am făcut o părere despre cazul Pustan. Acest comunicat intitulat (pe bun drept) de cei mai mulți bloggeri ,,PRIMUL COMUNICAT AL CULTULUI PENTICOSTAL PE ANUL 2015” m-a făcut să-mi pun trei întrebări:

1. Aceasta să fie prioritatea (nr. 1) a noii conduceri pentru un început de an?

2. Această echipă nouă a CP, să fie lipsită de o viziune? Și dacă are o viziune, nu trebuia ca primul comunicat sa înceapă cu acea viziune?

3. Poate veni acest comunicat dintr-o inimă plină de dragoste și călăuzită de Duhul Sfânt, cu dorința de a ajuta și recupera din mocirla păcatului pe cât mai mulți?

INCLUSIV PE VLADIMIR PUSTAN…” Citeste mai departe

Sursa : Family2fam.com

Un comentariu

Din categoria Cultul Penticostal, Vladimir Pustan

Un răspuns la „COMUNICAT, VLADIMIR PUSTAN ??!!

  1. moraru constantin

    Fiti binecuvantati de Domnul!Nu doar noua conducere a Bisericii Penticostale din Romania vine cu un astfel de prim comunicat la inceput de 2015 ci si conducerea nou aleasa a Bisericii Crestine Dupa Evanghelie din Romania („REALEASA” pentru al treilea mandat), vine cu decizia de retragere a autorizatiei de functionare si a stampilei Bisericii Crestine Dupa Evanghelie Filadelfia Bacau. Docamdata decizia este inoperabila deoarece legea scrisa in decizie este Legea 49/2006 care nu este altceva decat Legea Circulatiei pe Drumurile Publice din Romania, lege trecuta eronat in locul Legii 489/2006. Aici, presedintele cultului, domnul Virgil Achihai, desi are indemnizatie de secretar de stat in Ministerul Cultelor si Culturii, a semnat ca „primarul” fara sa cerceteze corectitudinea documentului semnat.  Decizia a fost luata inainte de sfarsitul anului 2014 dar a fost facuta publica dupa 1 ianuarie 2015.  Cu profunda parere de rau, presbiter in Biserica Crestina Dupa Evanghelie din Bratasanca / PrahovaConstantin Moraru 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s