CAZUL BODNARIU: COMUNICAT OFICIAL – PLAN DE ACȚIUNE


Popas pentru suflet

Suntem recunoscători în aceste zile pentru cei ce s-au mobilizat în mai multe orașe mari din România pentru mari adunări de protest. Domnul să vă răsplătească!

În săptămâna viitoare, începând cu ziua de Marți, vor avea loc demersuri diplomatice în vederea reunificării familiei Bodnariu. Chemăm întreaga frățietate la un timp de post și rugăciune pentru cei implicați în acest demers.

În câteva săptămâni, sperăm să putem organiza adunări de protest în fața Consulatelor Generale din San Francisco, Houston și New York! Vom anunța detaliile în zilele următoare.

În lunile Februarie-Martie avem două proiecte: contactarea – prin scrisori și/sau mesaje electronice – reprezentanților și senatorilor din Congresul SUA de către constituenții comunităților române Evanghelice din districtele și statele corespondente; proiectul „Our family stands with Bodnariu family”, adică în fiecare biserică, fotografierea fiecărei familii lângă un afiș mare cu fotografia familiei Marius, Ruth și copiii Bodnariu. Fotografiile urmează să fie postate pe…

Vezi articolul original 105 cuvinte mai mult

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s