Versetul Zilei, 28 Iunie 2019


1561896070228_1280x12802062469460266065956.jpg

„Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoștinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulţumiri.”
Filipeni 4:6 VDC
https://bible.com/verse-of-the-day/php.4.6/36745

Îngrijorarea nu îți face bine, nici din punct de vedere spiritual și nici din punctul de vedere al sănătății. Îngrijorarea este produsă de teama că lucrurile nu se vor rezolva. Această teamă vine ca urmare a lipsei de dragoste. Rădăcina problemei este  slăbirea relației tale cu Hristos.

Vrând, nevrînd, îngrijorarea îți afectează credința. Ele nu fac casă comună. Apoi, îngrijorarea poate duce la depresie. Sunt prea multe efecte negative produse de îngrijorare. Nu merită să te îngrijorezi.

Soluții :

– Pocăința. Îngrijorarea este păcat. Prin îngrijorare îl dezonorezi pe Dumnezeu. Îl consideri oarecum neputincios în rezolvarea problemei tale.

– Încrede-te în El. Adu cererile tale înaintea lui Dumnezeu. „Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi.”

– Practică disciplina rugăciunii, postului , meditației și a mulțumirii.

– Hrăneșteți mintea cu lucruri sănătoase. Selectează riguros orice informație. Apostolul Pavel spunea: „„tot ce este adevarat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice fapta buna si orice lauda, la acestea sa va ganditi.” (Filipeni 4.8)

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s