Nu suntem de vânzare!


Prin „ochelarii” unora dintre politicienii României:

 1. Dacă vrei să trăiești printre noi, și să nu fii exclus, te vaccinezi!
 2. Dacă vrei să participi undeva, la bucurie sau la necaz, te vaccinezi!
 3. Dacă vrei să călătorești undeva, de bunăvoie sau obligat, te vaccinezi!
 4. Dacă vrei să muncești undeva, onest și legal, te vaccinezi!
 5. Dacă vrei să fii sănătos, cât se mai poate, te DESCURCI!
  Unii dintre liderii noștri nu se sfiesc să ne demonstreze și chiar să ne spună tranșant că nu sunt interesați de calitatea vieții noastre, nu sunt interesați unde ne facem analizele, unde ne găsim medicamentele necesare, cum putem preveni sau trata ceva. Lor nu le pasă dacă tinerii sau copiii țării au ce mânca, dacă au cu ce merge la școală, dacă au sau nu apă curentă sau alte lucruri din lista minimului necesar. Lor nu le pasă dacă studenții își vor găsi un loc de muncă în țară sau vor fi nevoiți să ia drumul trist sau promițător al pribegiei. (Să ne gândim că doar în ultimul an au plecat din țară peste 2000 de medici.) Aleșilor noștri nu le pasă de unitatea familiei și de calitatea vieții celor care o formează. Bătrânii noștri au devenit o povară pentru ei și trebuie să dispară cât mai repede. (Mai puțin cei cu pensiile speciale și mai puțin în campania electorală). „Domnilor” pe care îi cunoașteți nu le pasă de aerul pe care îl respirăm, de apa pe care o bem, de calitatea mâncării pe care o consumăm. Ne-au vândut și continuă să ne vândă pădurile, câmpiile, munții și văile, apele și resursele pământului. Ne-au vândut pe preț de nimic materialele prețioase, aurul și multe alte valori.
  De o bucată de vreme se pare că le-a mai rămas un singur lucru: trupul și sufletul copiilor și nepoților noștri. Acum a sosit rândul să-i vândă și pe ei. Întâi îi vor învăța să se elibereze de sub „tirania părinților”, iar apoi să respingă orice adevăr și astfel să devină sclavii altora, în propria țară, și pe urmă sclavi în ale locuri de pe glob.
  Înțeleg că ei sunt „statul paralel”, adică sunt lideri paraleli cu tot ce își dorește majoritatea din națiunea aceasta. Înțeleg că, neavând coloană, verticalitate, dragoste de popor și inimă pentru țară, pot fi manipulați atât de ușor de structurile europene și mondiale care își urmăresc propria AGENDĂ. Înțeleg că primesc și ei ceva „firimituri” pentru agenda lor, agenda propriului buzunar și a propriilor realizări.
  Nu înțeleg însă ce se întâmplă cu noi. Nu pricep de ce suntem atât de orbi, insensibili și tăcuți? Nu vreau să primesc explicații de ce am devenit atât de maleabili, de slabi și de obedienți. Mă cutremur când constat că unii suntem mulțumiți cu „roșcovele” prezentului și nu ne mai pasă nici de viitor și nici de veșnicie…

Vinovăția lor este mare, dar vinovăția noastră este enormă.

Deșteaptă-te, române…!

Trezește-te și ridică-te, creștine!

Viorel Iuga

Scrie un comentariu

Din categoria Viorel Iuga

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s