About

„O, de am avea parte de o trezire mare şi generală a adevăratei religii! Nu doar o izbucnire de entuziasm, ci o trezire adevărată, o lucrare a Duhului cel Veşnic. Aceasta ar însemna un răspuns glorios dat scepticismului şi ar acţiona ca un vânt puternic, care să cureţe aerul şi să îndepărteze miasmele ce se ascund în atmosfera stagnantă. Ar exista atunci o mică cinste dată oamenilor care strică Evanghelia Domnului nostru, iar adevărul, care a fost detronat pe străzile noastre, s-ar urca din nou pe tronul lui. Să ne rugăm din tot sufletul pentru o asemenea vizitare din partea Duhului Sfânt. Nu e doar ceva de dorit, ci ceva esenţial; ori vom fi treziţi de către Domnul Însuşi, ori bisericile vor decădea până ce le vor înghiţi de tot eroarea şi lipsa de evlavie. Această calamitate nu va avea loc decât dacă o va împiedica harul divin…”

Charles H. Spurgeon

3 răspunsuri la „About

  1. ……… din pacate acum suntem intr-o neagra apostazie si nu cred ca va fi vre-o trezire in masa in vremurile de final. Trezirea este atunci cand in orase intregi se inchid discoteci,bordeluri , sali de striptis, cazinouri, carciumi , oamenii se lasa de rele si isi indreapta fata spre Domnul la fel ca in Ninive , de la presedinte pana la cersetorul de la coltul strazii. Nici unde in lume nu am auzit de astfel de treziri . Nu ca nu le-am dori sau ca Domnul este neputincios ! Apostazia infloreste si pregateste calea Anticristului . Cei treziti , pazesc ce li s-a incredinat si isi asteapta Domnul , la cea din urma trambita…. .

  2. Adrian D. Vele

    Acest sondaj de opinie, cu aceste optiuni, nu aduce informatii concrete, si lasa subiectivul sa infloreasca. Ca am o parere buna, sau foarte buna sau proasta, sponsorizeaza parte afectiva a votului. Niste optiuni ca: lucrarea e in perimetrul scripturii, sau lucrarea e folositoare, dar mai trebuie ajustata, nu mai trebuie ajustata, nefolositoare, chestiuni mai concrete, ar fi pus oamenii si sa gandeasca putintel, nu sa voteze: votul meu este pentru emotia de bine sau de rau a Penielului.

  3. Va invitam sa aruncati o privire peste blogosfera crestina si daca doriti sa va inscrieti si blogul dvs.

    http://blogosferacrestina.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s