Distrugere, partide comuniste ale Statelor Unite și îndepărtarea lui Trump


Pagina creștină

Distrugere, partide comuniste ale Statelor Unite și îndepărtarea lui Trump

Totul a pornit de la moartea lui George Floyd, bărbat de culoare, în urma arestării făcute de poliția din Minneapolis, Minnesota. George Floyd s-a dus la un magazin să cumpere ceva cu o bacnotă de 20 de dolari falsă, cei de la magazin au sunat la poliție și l-au urmat pe Floyd la mașină, raportând că era și intoxicat cu alcool sau droguri probabil. Poliția a venit la fața locului, a arestat pe Floyd, iar la arestare polițiștii spun că ar fi rezistat arestării și pentru acest motiv l-au pus cu fața în jos și ofițerul Derek Chauvin i-a pus lui Floyd genunchiul pe gât, ținându-l așa opt minute și cauzându-i moartea. Alături de Derek Chauvin au asistat la arestare Tou Thao, Thomas Lane, J. Alexander Kueng.
Oamenii au ieșit la proteste în multe orașe din Statele Unite, deoarece se…

Vezi articolul original 1.301 cuvinte mai mult

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „Distrugere, partide comuniste ale Statelor Unite și îndepărtarea lui Trump

  1. Nicolae

    Sunt profund impresionat de radiografia SUA făcută intr- o abordare clară din perspectiva Biblica de către Dnul Simion Ioanas.
    Dacă Biblia este ridicată mai sus decât steagul USA ,Dumnezeu v-a binecuvânta USA.
    Și pentru ca este așa , vazandu-l pe Dnul Președinte TRUMP cu Biblia inaltata in mâna ,sa ne rugam ( îndemn făcut și de președintele Trump) așteptând intervenția lui Dumnezeu .
    Dumnezeu sa binecuvânteze America !

Lasă un comentariu