AMERICA, ÎNCOTRO?


După cei 20 de ani trăiți în SUA mi-am dat seama că sunt doua americi. . În această perioadă de pandemie diferențele s-au acutizat. Una care își respectă Constituția, istoria, tradițiile și valorile ei. Iar cealaltă, nu. Una care se teme de Dumnezeu și apreciază libertatea. Iar cealaltă, nu. Una care dă șanse fiecăruia ca sa își împlinească visul american și să aibă succes în viața. Iar cealaltă, nu. Una care clădește democrație și statul de drept Iar cealaltă care dorește să distrugă democrația și să instaureze socialismul și comunismul. Una care este preponderent formată din republicani și independenți și alta reprezentată de „democrați” (socialiști, comuniști, neo-marxiști, anarhisti și globaliștii)
Asistăm deja la o mișcare care se vrea a fi o Revoluție comunistă. Este o încercare de a schimba orînduirea socială a celei mai vechi democrații din lume cu cel mai mare succes. Este o încercare de distrugere a ultimului bastion rămas în calea globaliștilor seculari.
Ce putem face?
– Să ne rugăm, să postim și să ne încredem în Dumnezeu.
– Să învățăm pe copii noștri Legea lui Dumnezeu, valorile Bibliei și să prețuiască democrația.
– Să rămânem uniți ca familie, biserică și cu toți crestinii.
– Să ne implicăm mai mult ca și până acum din punct de vedere social și politic.
– Să încurajăm pe ceilalți creștini să iasă afară dintre zidurile bisericilor și să se implice.
– Să nu pierdem nici o ocazie de a le explica oamenilor din jur care este pericolul comunismului. Noi știm, dar mulți dintre ei nu au habar. ȘI CINE ȘTIE DACĂ NU PENTRU O VREME CA ACEASTA SUNTEM AICI!
Dumnezeu să ne ajute!

Un comentariu

Din categoria DorinPele, Uncategorized

Un răspuns la „AMERICA, ÎNCOTRO?

  1. Pingback: AMERICA, ÎNCOTRO? | Trezire si Restaurare – Christ4roNews

Lasă un comentariu